Ormanda avını yakaladı, rahat rahat yemek için bin bir zorlukla ağaca çıkardı. Ancak onu bekleyen kötü bir sürpriz vardı

Sosyal medya paylaşılan bir vahşi yaşam videosu dikkat çekti. Avını yakalayıp ağaca çıkan leoparı bir sürpriz bekliyordu. Avını mideye indiremeden ormanın en sinsi hayvanına kaptırdı. O anlar kameralara yansıdı.

Sosyal medyada paylaşılan bir vahşi yaşam videosu, kısa zamanda binlerce kez izlendi. Avını yakalayarak ağaca çıkan leopar, tam yemek için başlayacaktı ki onu bekleyen kötü bir sürpriz vardı. Avına göz dikmiş sırtlanların saldırısına uğrayan leopar, büyük uğraşlar sonucu yakaladığı avını saniyeler içinde kaybetti. 

Ormanda avını yakaladı, rahat rahat yemek için bin bir zorlukla ağaca çıkardı. Ancak onu bekleyen kötü bir sürpriz vardı - Resim : 1

BACAĞINDAN YAKALADI

Leoparın ağaca çıkardığı avını uzaktan izleyen sırtlan, defalarca zıpladıktan sonra en sonunda avı bacağından yakaladı. Ağırlığını kullanan sırtlan, vazgeçmedi ve sonunda ağaçtaki leopar avı bıraktı. Sırtlanlar avı yakaladığı gibi mideye indirdi.