Ormanda leş bulamayınca yiyecek bulmak için çöp kutusuna daldılar. Kısa süre içinde uçamaz hale geldiler. Hayvan kurtarıcıları derhal olaya el attı

Ormanda leş bulamayınca yiyecek bulmak için çöp kutusuna dalan iki akbaba, kısa süre içinde uçamaz hale geldi. Hayvan kurtarıcıları, sarhoş akbabaları eski haline getirmek için derhal olaya müdahale etti.

Ormanda leş bulamayınca yiyecek bulmak için çöp kutusuna dalan iki akbaba, kısa süre içinde uçamaz hale geldi. Facebook gönderisinde dinamik ikilinin çöp bidonuna daldığını ve sonunda şiddetli sarhoşluğa neden olacak kadar fermente edilmiş bir şey yediklerini söyledi.

"UÇAMAYACAK KADAR SARHOŞ"

Kurtarma ekibi, akbabaların başlangıçta ciddi şekilde hasta olduğunun düşünüldüğünü, ancak yapılan testlerin onların yalnızca "uçamayacak kadar sarhoş" olduklarını doğruladığını söyledi. Gönderide "Onların yalnızca sıvıya ve gece boyunca yatakta yatmaya ihtiyaçları vardı... ve ertesi gün büyük bir kahvaltıyla beslenmeleri gerekiyordu" denildi.

Ormanda leş bulamayınca yiyecek bulmak için çöp kutusuna daldılar. Kısa süre içinde uçamaz hale geldiler. Hayvan kurtarıcıları derhal olaya el attı - Resim : 1

TEKRAR DOĞAYA SALINDI

Akbabalar tekrar doğaya salıverildi ve kolonilerine başarılı bir şekilde yeniden katıldı. Gönderide, "Unutmayın, çöp kutusuna atılan kokteyl meyveniz, çöp kutusu kapalı tutulmazsa yaban hayatını sarhoş edebilir" denildi.