Ormanın içinde beyazlar içerisinde görüntülendi... Onu görenler ne gördüğünü uzun süre anlamadı

Ormanda görülen ilginç canlının videosu sosyal medyada paylaşıldıktan sonra akıllara efsanevi yaratık olan Koca Ayak geldi. Ormanda gezintiye çıkan kişinin gördüğü normal bir keçiden oldukça büyük olan beyaz tüylü hayvanın ne olduğu tartışmalara yol açtı.

Ormanda dolaşan kişi, ilginç yaratığı görünce iyice yaklaşarak videoya kaydetti. Son derece kaslı ve normal boyutlarından oldukça büyük bir keçiye benzeyen canlının görüntülerini sosyal medyada paylaştıktan sonra herkes hayrete düştü. Twitter'da "Ormanda görülen devasa kaslı dağ keçisi" açıklamasıyla videoyu paylaşan kullanıcının videosu kısa sürede milyonlarca izlendi ve pek çok kullanıcı videoya yorumda bulundu. 

Ormanın içinde beyazlar içerisinde görüntülendi... Onu görenler ne gördüğünü uzun süre anlamadı - Resim : 1

YİYECEK ARIYORDU

Çekim yapan kişinin birkaç metre ötesinde, çalılıkların arasından beyaz, tüylü bir vahşi hayvan çıktı ve yiyecek aradı. Kendine özgü kalın bir yünlü bir posta sahip olan canlının kısa bir kuyruğu ve siyah boynuzları vardı. Kameraman keçiden güvenli bir mesafede durdu ve keçi uzaklaşıp bir ağaç sırasının arkasında kaybolana kadar izledi.

Ormanın içinde beyazlar içerisinde görüntülendi... Onu görenler ne gördüğünü uzun süre anlamadı - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMALARA YOL AÇTI

Video, gizemli efsanevi yaratık 'Koca Ayak' ile ilgili yorumlara yol açtı. Bir kullanıcı, "Görünüşe göre bütün küçük keçileri yemiş" derken bir diğeri, "Ve sen bana Koca Ayak'ın gerçek olmadığını mı söylüyorsun?" dedi. Başka bir kullanıcı ise "Bir an bir kurt adama baktığımı sandım." yorumunda bulundu. 

Ormanın içinde beyazlar içerisinde görüntülendi... Onu görenler ne gördüğünü uzun süre anlamadı - Resim : 3

BÖLGEYE ÖZGÜ BİR DAĞ KEÇİSİ

Videoda görülen dağ keçisi, genellikle Alaska gibi Batı Kuzey Amerika'nın dağlık bölgelerinde görülüyor. Otoburlar zamanlarının çoğunu otlayarak geçirirler ve deniz seviyesinden 4 bin metre yüksekliğe kadar tırmanabilirler.