Ormanın içinde son sürat giderken aniden yola fırladı. Ön camı tuzla buz ettikten sonra metrelerce havaya uçtu

Ormanın içinde gerçekleştirilen ralli yarışı sırasında meydana gelen korkunç kaza herkesi dehşete düşürdü. Son sürat giden aracın önüne bir anda fırladı. Ön camı tuzla buz eden canlı, metrelerce havaya uçtu. Araçtaki, yaşadıkları olay karşısında yarışçı ve yardımcısı şaşkına döndü.

Kuzey Amerika'daki geyikler birçok kasabayı ele geçirdi. Kentsel alanlar, insanların bahçeleri ve ağaçları aracılığıyla, bölgede onlar için rekabetin minimum düzeyde olduğu, gıdaya kolay erişim sağlıyor. Yiyecek almak daha kolay oluyor, onları kovalayan yırtıcı hayvanlar azalıyor. Bu genellikle nüfuslarının artmasına ve sorun haline gelmesine neden olur. Nüfusları aşırı artıyor ve insanlar onları ezmeye başlıyor. Bilerek değil, kimse bu kadar zarar istemez.

Ormanın içinde son sürat giderken aniden yola fırladı. Ön camı tuzla buz ettikten sonra metrelerce havaya uçtu - Resim : 1

ARABANIN ÜZERİNDEN UÇTU

Ortalama geyiğiniz genellikle 60 kilogram civarında olsa da, bu video gerçekte ne kadar zarar verebileceklerini gösterdi. Bir ralli arabası yarışının ortasında bir çift yarışçının gezindiği görüldü. Bir yolda hızlandı ve geyikler önlerinden koştu. Tam hızla çarptı ve geyiğin ön cama, oradan da arabanın arkasına girmesine neden oldu. Neyse ki, geyik iğneyi aralarında zar zor geçirebildiği için her iki kişi de durumu iyi atlattı.