Ormanların kralı olarak biliniyordu... Hayvanat bahçesindeki bir aslanın yaptığı tüm dünyayı buz kestirdi

Gazze'de bulunan bir hayvanat bahçesinde yaşanan korkunç olay herkesi ayağa kaldırdı. Aslanın bulunduğu yere gereğinden fazla yaklaştığı iddia edilen 6 yaşındaki çocuk aslan tarafından parçalanarak öldürüldü. Resmi kayıtlara göre, bu olay bölgede hayvanat bahçesinde hayvan saldırısına maruz kalınarak gerçekleşen ilk ölüm oldu.

Ormanların kralı olarak biliniyordu... Hayvanat bahçesindeki bir aslanın yaptığı tüm dünyayı buz kestirdi

Gazze Şeridi'ndeki militan Hamas grubu tarafından yönetilen polis teşkilatına göre, Filistinli bir çocuk Pazartesi günü özel bir hayvanat bahçesinde bir aslan tarafından parçalanarak öldürüldü. Polis memurları, 6 yaşındaki Hamada Iqtiet'in Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kasabasındaki hayvanat bahçesindeki çite tırmandığını ve aslan onu parçalamadan önce kafesteki bir açıklığa ulaştığını söyledi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Ormanların kralı olarak biliniyordu... Hayvanat bahçesindeki bir aslanın yaptığı tüm dünyayı buz kestirdi - Resim : 1

BİLİNEN İLK ÖLÜM

Çocuğun ailesi, akrabalarına göre annesi ve diğer aile üyeleriyle Asdaa Parkı'nı ziyaret eden Hamada'nın saldırıya uğradığında aslanın durduğu dış çite henüz ulaştığını söyleyerek hesaba itiraz etti. Kalabalık ve yoksul Filistin topraklarındaki özel hayvanat bahçelerinde tutulan hayvanlardan kaynaklanan bilinen ilk ölümdü. Gazze'de hayvanların içler acısı koşullarda tutulduğu birkaç küçük özel hayvanat bahçesi var.

Ormanların kralı olarak biliniyordu... Hayvanat bahçesindeki bir aslanın yaptığı tüm dünyayı buz kestirdi - Resim : 2

OLDUKÇA ZARAR GÖRDÜ

Hayvanlar, İsrail ve Gazze'nin Hamas yöneticileri arasında tekrarlanan çatışmalardan, ihmalden, açlıktan ve tıbbi bakım eksikliğinden zarar gördü. Uluslararası hayvan refahı grupları, başta aslanlar olmak üzere hayvanları Ürdün ve Afrika'daki güvenli bölgelere tahliye etmek için çeşitli misyonlar gerçekleştirdi.