Ormanlık alanda yaşayan ev sahibi, dışarıdan gelen sesleri duyunca kamerasını alıp çekti. Yavru ayının yaptıkları hayrete düşürdü

Ormanlık alanda yaşayan ve yaban hayatına alışkın olduğu tahmin edilen ev sahibi, dışardan gelen seslerin ardından kamerasını alıp kayıt tuşuna bastı. Kapısının önündeki yavru ayıyı, evin penceresinden kayda alan ev sahibi, şaşırdı. Ayı yavrusu, iki ayağının üzerinde tıpkı bir insan gibi dakikalarca bekleyip ardından eve doğru yürüdü. Ayının bu insan gibi hareketleri dikkat çekti.

Kaliforniya'da ormanlık bir alanda yaşayan ev sahibi, kendisini ziyarete gelen misafiri saniye saniye kayda aldı. Sierra County'deki ev sahibi Andrew Scholes, küçük bir siyah ayının merakla evine baktığını fark ettiğinde hayatının sürpriziyle karşılaştı. Dışarıda duran ayıya daha yakından baktığında onun iki ayak üzerinde durduğunu fark etti!

OYUNCAK AYIYA BENZİYORDU

Golden State'ten gelen videonun açısı olabilir ama oyuncak ayıya benzeyen canlı, oldukça küçük bir ayıya benziyor. Geçen kış doğan ve bu kış yiyecek aramayı öğrenen bir yaşındakilerden biri olabilir. Kaliforniya'da, çoğu zamanlarının çoğunu inlerinde geçirmesine rağmen, kara ayılar yıl boyunca aktiftir.