Ormanlık yolda onu görünce bıçağını çıkarıp onu tehdit etmeye çalıştı. Tehlikeli yaratık ağzını açıp kendisine bulaşan adamın elini kaptı

Ormanlık alanda kaydedilen görüntülerde genç bir adam ile tehlikeli yaratığın karşılaşması görüldü. Adam, karşısındaki timsaha kafa tutmaya niyetliydi. Elindeki bıçakla onu tehdit edip korkutmaya çalıştı ancak timsahın geri çekilmeye niyeti yoktu. Adam, bıçağı iyice timsaha yaklaştırdığında timsah ani bir hareketle adamın elini kaptı. O görüntüler, sosyal medyada defalarca izlendi.

Ormanlık alanda çekilen görüntüler şaşkına çevirdi. Dünyanın en tehlikeli yaratıklarından biri olan bir timsahla karşı karşıya gelen adam, elindeki bıçakla timsaha saldırmaya kalktı. Ancak saniyeler sonra boyunun ölçüsünü aldı.

Ormanlık yolda onu görünce bıçağını çıkarıp onu tehdit etmeye çalıştı. Tehlikeli yaratık ağzını açıp kendisine bulaşan adamın elini kaptı - Resim : 1

BİR ANDA ELİNİ KAPTI

Timsahı, bıçakla tehdit eden adam, iyice yaklaştırınca tehdidi fark eden timsah bir anda havaya sıçrayarak ağzını kocaman açtı ve adamın elini ısırdı. Adam, acıyla geri doğru giderken birkaç saniye havada kaldıktan sonra timsah adamın elini bırakıp yere düştü. O anlar, Hassas Haber isimli sosyal medya hesabında sosyal medya kullanıcılarıyla paylaşıldıktan sonra binlerce kez izlendi.