Ortalık savaş alanına döndü! Düğünde oyun havası kavgası! "Neden ilk bizim şarkımızı çalmadın"

Konya'da bir düğünde gelin ve damat tarafları arasında "oyun havası" kavgası çıktı. "Neden ilk bizim şarkımızı çalmadın" meselesi yüzünden çıkan kavga, polisin olay yerine gelmesiyle sonlanırken, damadın yakınlarından fenalaşan bir kadın ise hastanede tedavi altına alındı.

Ortalık savaş alanına döndü! Düğünde oyun havası kavgası! "Neden ilk bizim şarkımızı çalmadın"

Konya'da bir düğünde gelin ve damat tarafları arasında "Neden ilk bizim şarkımızı çalmadın" meselesi yüzünden kavga çıktı. Polislerin olay yerine gelmesiyle kavga eden taraflar ayrılırken, düğün merasimi sonlandırıldı.

Konya'da önceki gece saat 21.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi, Karakulak Mahallesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi.

OYUN HAVASI TARTIŞMASI

Düğün salonunda sahnede oynayan davetli iki grup, müzisyenden farklı şarkı çalmasını istedi.

KAVGA SALON DIŞINA DA TAŞTI

Bunun üzerine çıkan tartışmanın büyümesiyle taraflar arasında kavga çıktı. Salon dışarısında devam eden tartışma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Görüntülerde, kavgaya karışan tarafların birbirlerine sözlü tartışma yaptığı sırada polis ekiplerinin olay yerine geldiği görülüyor.

BİR KADIN FENALAŞTI

Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibinin müdahalesinin ardından taraflar kısa sürede ayrılırken, gelin ve damadın yakınlarından fenalaşan bir kadın ise olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.