Oryantal Didem kimdir? İbo Show Didem Kınalı kimdir, kaç yaşında? Oryantal Didem hayatı...

Oryantal Didem lakabıyla tanınan Didem Kınalı, iddialı danslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oryantal Didem, İbo Show’a konuk olmasının ardından merak edildi. Peki, Oryantal Didem kimdir?

Oryantal Didem kimdir? İbo Show Didem Kınalı kimdir,  kaç yaşında? Oryantal Didem hayatı...

Oryantal Didem olarak tanınan Didem Kınalı, oryantal danslarıyla adını geniş kitlelere duyurdu. İbrahim Tatlıses’in programı İbo Show’a konuk olan Didem Kınalı hayatı merak konusu oldu. Peki, Oryantal Didem kimdir? Didem Kınalı kimdir? Oryantal Didem kaç yaşında, nereli? İşte, İbo Show Oryantal Didem hayatı…

Oryantal Didem kimdir? İbo Show Didem Kınalı kimdir,  kaç yaşında? Oryantal Didem hayatı... - Resim : 1

ORYANTAL DİDEM KİM?

Didem Kınalı, 6 Haziran 1986 tarihinde Gaziosmanpaşa'da dünyaya geldi. Şişli Kuştepe'de büyüdü. Bir ablası ve bir de erkek kardeşi vardır.

Annesi Selanik göçmeni bir oryantal, babası ise Yugoslav göçmeni ve darbukacıdır. İlkokul üçüncü sınıfa kadar okudu, çalışması gerektiği için ayrıldı ve dans etmeye başladı. Daha sonra liseyi bitirdi.

Didem Kınalı, ilkokul üçüncü sınıfa kadar okudu ve çalışması gerektiği için okulu bırakarak dansa başladı. Sonrasında ise lise eğitimini de tamamladı. 1993 yılında yayın hayatına başlayan İbrahim Tatlıses'in eğlence programı İbo Şov'da sergilediği oryantal dans gösterileriyle adını duyurdu. Başarılı oryantal 1,62 boyundadır.