Chris Rock'ın kardeşi Kenny Rock Will Smith'i boks maçına davet etti

Oscar Ödülleri'nde sunucu Chris Rock'a attığı tokatla anılmaya devam edilen oyuncu Will Smith'e, Rock'ın kardeşinden boks maçı daveti geldi.

Chris Rock'ın kardeşi Kenny Rock Will Smith'i boks maçına davet etti

94. Oscar Ödül Töreni'nde Chrşs Rock'ı eşine söylediği sözlerden dolayı sahnede tokatlayan Will Smith, gündemden düşmüyor. Yaşanan skandalın ardından Netflix, Smith’in başrolünde yer alacağı Fast and Loose isimli film projesini rafa kaldırmıştı. Ardından Smith’in otobiyografi kitabının film haklarını satın almak için Netflix ve Apple+ açık artırma yarışından vazgeçmişti. En son da Smith, 10 yıl boyunca Oscar Ödülleri'nden men edilmişti. Artık attığı tokatla anılmaya başlanan Smith'e Chris Rock'ın kardeşinden boks maçı daveti geldi.

Chris Rock'ın kardeşi Kenny Rock Will Smith'i boks maçına davet etti - Resim : 1

"YUMRUKLARIN KONUŞMASINA İZİN VERECEĞİM"

Independent Türkçe'nin aktardığına göre; Chris Rock'un kardeşi Kenny Rock, ünlü isimler arasında boks maçı düzenleyen Celebrity Boxing'le anlaşmaya vardı. 

Rock, "Ringe Will Smith'le çıkmalıyım. Onu alt edebilirim. Yumrukların konuşmasına izin vereceğim" sözleriyle Will Smith'i karşısında görmek istediğini açıkladı.

Kardeş Rock ayrıca Akademi'nin 10 yıllık yasağının daha erken sonlanabileceğini de düşündüğünü sözlerine ekledi. Kenny Rock, yasak hakkında "Üç yıl sonra yaşananları unutacağımızı düşünebilir ve sonrasında Smith'i tekrar yerine oturtabilirler" diye konuştu.