Oscar ödüllü Emma Stone sahnede gözyaşlarını tutamadı! Sahneye çıktığı anda elbisesi patladı

96. Akademi Ödülleri dün gece Los Angeles'taki Dolby Theatre'da gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. En iyi kadın oyuncu seçilen Emma Stone, sahneye çıkarken elbisesi patladı. Zor anlar yaşayan ünlü oyuncu gözyaşlarını tutamadı.

Dün gece Los Angeles'taki Dolby Theatre'da gerçekleştirilen 96. Akademi Ödülleri sahipleriyle buluştu. Jimmy Kimmel'ın sunuculuğunun yaptığı törene 7 ödül kazanan Oppenheimer damga vurdu.  

''En İyi Kadın Oyuncu'' Oscar'ını ise Yorgos Lantimos'un yönetmen koltuğunda oturduğu Poor Things filminde başrolü oynayan ünlü oyuncu Emma Stone aldı. Mint yeşil renk straplez elbisesiyle gözleri büyüleyen Stone, ödülünü almak için çıktığı sahnede zor anlar yaşadı. Konuşma yaparken elbisesi patlayan oyuncu o anda gözyaşlarını tutamadı. 

Eliyle elbisesine müdahale eden oyuncu "Ne dediğimi bilmiyorum aman tanrım. Kesinlikle iyiyim. Elbisem yırtıldı. Gayet eminim. Oh, oğlum, bu gerçekten... Bu gerçekten çok bunaltıcı. Üzgünüm... İnkar edebilirdim ama bu anın hayalini o kadar uzun zamandır kuruyordum ki, bunun gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyordu ve şimdi burada duruyorum ve her şey aklımdan uçup gitti" ifadelerini kullandı.