Oscar'da yaşanan skandal Altın Küre'de! Taylor Swift'in o görüntüleri olay oldu

Oscar ödülleri töreninde sunucu Chris Rock'un karısı hakkında yapılan espriyi beğenmeyen Will Smith'in sahneye çıkıp Rock'a yumruk atması hafızalardaki yerini korurken benzer bir durum Altın Küre ödüllerinde yaşandı. Adından rekorlarla söz ettiren Taylor Swift, sunucunun esprisine sinirlendi, töreni terk etti.

Oscar'da yaşanan skandal Altın Küre'de! Taylor Swift'in o görüntüleri olay oldu

Sinema ve televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Küre Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Geceye Oppenheimer ve Succession gibi yapımlar damga vururken yapılan bir şaka yine bazı konukların tadını kaçırdı.

2022 yılında gerçekleşen Oscar Ödül Töreni'nde Chris Rock'ın, Jada Pinkett Smith hakkında yaptığı şaka Will Smith'in tokatıyla karşılanmıştı.

Tüm dünyada canlı bir şekilde izlenen gece, bu olay yüzünden aylarca gündemde kalmış ve hatta kazananlar başarılarının tadını bile çıkaramamıştı. Benzer bir olay dün gece Altın Küre'de gerçekleşti. Tabii bu kadar şiddetli olmasa da kameraların yakaladığı görüntüler uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Oscar'da yaşanan skandal Altın Küre'de! Taylor Swift'in o görüntüleri olay oldu - Resim : 1

İLİŞKİSİ ESPRİ KONUSU EDİLİNCE SİNİRLENDİ

Sözcü'nün aktardığına göre, Taylor Swift'i, gecenin sınucusu Jo Koy'un şakası oldukça kızdırdı. Koy şöyle dedi: "Tekrar hoş geldiniz. Altın Küre ile NFL arasındaki en büyük fark; Altın Küre'de Taylor Swift'in daha az kamera çekimi olması."

Koy'un bu esprisinden sonra, kameralar Swift'e döndü ancak ünlü şarkıcı bu espriyi pek de komik bulmuş görünmüyordu. Swift, gülümsemeyi başaramadığı ve içkisinden bir yudum alıp Koy'a sinirli bakışlar attığı görüntüsüyle dikkat çekti. 

Oscar'da yaşanan skandal Altın Küre'de! Taylor Swift'in o görüntüleri olay oldu - Resim : 2

Koy bu esprisiyle; Swift'in Amerikan futbolu oyuncusu sevgilisi Travis Kelce'i desteklemek için sık sık maçlara gitmesine ve bu sırada kameraların Swift'e yoğunlaşmasına atıfta bulunuyor.

Swift daha önce NFL hayranlarının oyunlarda kendisini çevreleyen medya yüzünden eleştirilmişti. Ancak ünlü şarkıcı sadece sevgilisi Travis Kelce'i desteklemek için orada olduğunu ve televizyonda ne sıklıkla gösterildiğine dair hiçbir fikrinin olmadığını söylemişti.

TÖRENİ TERK ETTİ

Üstelik gecenin ilerleyen saatlerinde Swift'in olmaması da pek çok hayranının gözünden kaçmadı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan olayla ilgili pek çok kullanıcı yorum yaptı.

Biri, "Sanırım Taylor gitti, onu artık seyirciler arasında göremiyorum", bir diğeri "Taylor gerçekten gitti mi? asjdhfdsf çok komik” diye yazarken bir başkası da "Taylor gitti mi? 'Eh, ben kazanmadım, bu şov berbat, artık burada yapılacak güzel bir şey yok ve sunucu berbat, hoşçakal!' demiş olabilir" diye yazdı.

Swift'in bir başka hayranı da "Altın Küre'yi sunan ve Taylor Swift hakkında şaka yapan aptal, milyonlarca izleyicinin Jo Koy'un kim olduğunu Google'a sormak zorunda olduğunun farkında mı?" diye yazarak Swift'in yanında yer aldı.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, ünlü şarkıcının Eras Tur'u ile aday olmasına rağmen ödülü Barbie'ye kaptırması üzerine geceyi erken terk ettiğini yazsalar da Swift, Barbie oyuncu kadrosunu ve ekibini ayakta alkışlayan ilk kişiydi.

Gecede payetli Gucci elbisesiyle göz kamaştıran Swift, gece boyuncada Keleigh Sperry ve Selena Gomez ile birlikte sohbet edip gülerken fotoğraflandı.