Osmaniye'de dere kenarında bir erkek cesedi bulundu!

Osmaniye'de Karaçay deresinin kenarındaki kayalıklarda bir kişinin hareketsiz yattığını farkeden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kişinin hayatını kaybettiğini ve şahsın 64 yaşındaki Ekrem G. olduğunu belirledi. Ekrem G.'nin minibüsü de dereye yakın bir yerde lastiği çamura saplanmış halde bulundu. Cenaze otopsi yapılmak üzere Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Osmaniye'de dere kenarında bir erkek cesedi bulundu!

Osmaniye'nin Karaçay Mahallesi'nde bulunan Karaçay dere kenarındaki kayalıklarda bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi.

Osmaniye'de dere kenarında bir erkek cesedi bulundu! - Resim : 1

Olay yerinde yapılan kontrolde şahsın Ekrem G. (64) olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Ekrem G.'nin cenazesi AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak otopsi işlemleri için Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan, şahsa ait minibüsün lastiği çamura saplanmış halde dereye yakın bir noktada olduğu görüldü.

Osmaniye'de dere kenarında bir erkek cesedi bulundu! - Resim : 2