Mahalleyi 'Çukur'a çevirdiler

Osmaniye'de bir mahalleye dadadan uyuşturucu satıcıları ve suç örgütleri 'Çukur'a özendi. 'Boşluk' adını verdikleri mahalleyi suç merkezine çeviren şebekeler polisin baskınıyla dağıtıldı. O mahalle huzura kavuştu.

Çukur’a özendiler, mahalleye boşluk adını verdiler. Dizilere özenip şarkı bile bestelediler.   Uyuşturucu ticareti yapan şebekeler mahalleyi adeta suç merkezine çevirdi. Mahalleliden polise her gün şikayet yağdı. Polis çukura çevrilen o mahalleye baskın düzenledi. Suç örgütü dağıtıldı mahalle huzura kavuştu. 

Bakan Soylu gündeme getirmişti

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ve suç bataklığını kurutmak için suç örgütlerini takibe aldı. Mahalle ablukaya alındı. 

Operasyonun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gündeme getirdiği gibi gündüz yapılmasına karar verildi. 

Eş zamanlı yapılan operasyonda mahalledeki suç örgütlerini evleri ve iş yerleri tek tek basıldı.  Açılmayan kapılar koç başı ile kırıldı. Operasyon havadan da dronlarla takip edildi.  Polis suç örgütlerinin kaldığı o adreslerde depolardan yataklara hatta duvarları bile narkotik köpekleri pars ve poyraz ili didik didik aradı. 

Özel Harekat polisleri destek verdi

Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda torbacılar tek tek yakalandı. 

Operasyonlar mahallelilerin şaşkın bakışları arasında gerçekleştirildi.

Uyuşturucu madde ticaret yapmak suçundan hakkında 12 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş cezası olan 1 kişi, hakkında aranma kararı olan 2 kişi ve uyuşturucu madde bulunduran şahıslarında aralarında bulundugu 10 kişi gözaltına alındı.