ÖSYM kitapçığı yayınlandı mı? ÖSYM KPSS soru kitapçığı! KPSS soruları ve cevapları yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanır?

ÖSYM, bugün KPSS Lisans sınavı düzenledi. Sınava katılan adaylar “KPSS soru cevap anahtarı çıktı mı?” “KPSS soruları ve cevapları yayınlandı mı?” sorusunu sıkça aratmaya başladı. 2022 KPSS Soruları ÖSYM tarafından yayınlandı. Bu noktada, KPSS lisans soruları ve cevapları yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak soruları sınavdan çıkış yapan adaylar tarafından araştırılıyor.

ÖSYM kitapçığı yayınlandı mı? ÖSYM KPSS soru kitapçığı! KPSS soruları ve cevapları yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanır?

ÖSYM, KPSS'ye girecek adayları sınav giriş saatlerine dikkat etmeleri aksi takdirde sınava alınmayacakları konusunda uyardı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından (ÖSYM), 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Kültür-Genel Yetenek oturumları için adayların saat 10.00'dan, Eğitim Bilimleri oturumu için saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı bildirildi.

KPSS soru cevap anahtarı yayınlandı mı?

KPSS soru cevap anahtarı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), tarafından soruların yüzde 10'luk kısmını yayımladı. İşte sorular ve yüzde cevaplar:

 2022 KPSS soru cevap anahtarı için tıklayınız

ÖSYM kitapçığı yayınlandı mı? ÖSYM KPSS soru kitapçığı! KPSS soruları ve cevapları yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanır? - Resim : 1