Dehşet anları kamerada

İstanbul'da 17 yaşındaki otizmli kuzeni tarafından 6 kattan atılan 2,5 yaşındaki Yunus bebek hayata tutunmak için yaşam mücadelesi veriyor. Yunus'un park halindeki bir aracın üzerine düşme anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Dehşet anları kamerada

İstanbul Esenler'de dehşet veren bir olay yaşandı. 17 yaşındaki otizmli genç, kuzeni 2,5 yaşındaki Yunus Efe Özay'ı 6 kattaki terastan aşağıya attı. Aşağıda park halindeki bir otomobilin üzerine düşen Yunus Efe Özay, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan minik Yunus'un yaşam mücadelesi devam ediyor.

Olay, iddialara göre otizmli gencin yaşadığı evde yaşadı. Minik Yunus Efe Özay ile annesi Esenler'deki teyzelerine geldi. Çatı katında yaşayan ailenin evine çıkan kadın teyzesi ile sohbet etmeye başladı. Bu sırada bir anda çocuğu alan otizmli genç, annesinin bakışları arasında çocuğu aşağıya attı. Otomobilin üzerine düşen bebek ağır şekilde yaralandı.

Görgü tanığı anlattı

Olayın ardından yakınları ve çevredeki vatandaşlar tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan çocuk yoğun bakım ünitesine alındı. Çocuğu hastaneye götüren ve olayın tanığı olan Enes Ercan isimli şahıs, "Çocuğun düştüğünü gördük. Engelli bir çocuk varmış çatı katından atmış. Biz de arkadaşın arabasıyla aldık hastaneye götürdük” dedi.

Olayın görgü tanığı Enes Ercan
Olayın görgü tanığı Enes Ercan

Doktorların hayatta tutmak için yoğun mücadele verdikleri çocuk solunum cihazına bağlı tutulurken olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Düşme anı kamerada (Görüntüleri yayın ilkelerimiz gereği yayınlamıyoruz)

Minik Yunus Efe'nin çatıdan atıldıktan sonra otomobilin üzerine düşmesi bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ancak bu görüntüleri yayın ilkelerimiz gereği yayımlamıyoruz.