Otlamak için çıkarılan onlarca inek, bir anda tek bir noktaya kilitlendi. Otlanmayı unutup, hepsi hareket etmeden öylece durup izledi

Otlatmak için sahipleri tarafından çayıra çıkarılan inekler, bir anda tek bir noktaya kilitlendi. Yanlarına kadar geldiler, hatta uzaktakiler bile duyunca hemen oraya yaklaştı. Hareket etmeden meraklı gözlerle onları izlediler. Bir caz ekibi, ineklere müzik ziyafeti vermeye başlayınca inekler, otlanmayı unuttu ve onları dinlemeye başladı. O anlar, izleyenleri gülümsetirken ineklerin müziğe olan ilgileri de şaşırttı.

Onlarca ineğin otlanmaları iiçin salındıkları çayırda yaşanan ilginç olay kayda alındı. İneklerin duruma verdikleri tepki, büyük ilgi gördü. Bir caz grubu, enstürmanlarını alıp, ineklerin otladıkları bir çayıra gitti. İnekler tam otlarken bir anda çalmaya başlayan grup, inekleri resmen mest etti.

Otlamak için çıkarılan onlarca inek, bir anda tek bir noktaya kilitlendi. Otlanmayı unutup, hepsi hareket etmeden öylece durup izledi - Resim : 1

HEPSİ BİR ARAYA TOPLANDI VE ONLARI DİNLEDİ

İnekleri, müzik yapan gruba doğru ilgi dolu gözlerle bakmaya başladı ve yanlarına yaklaştılar. O anda, onlarca metre uzakta olan inekler bile oraya gelip gözlerini müzik grubuna dikti. Otlanmayı bile unutan inekler, dakikalarca hareket etmeden müzik grubunu dinledi. O anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.