Otobüs şoförü ve "bedavacı" yolcu birbirine girdi: İn aşağı!

Fatih’te bir halk otobüsü şoförü duraktan yolcu almak için durduğu sırada otobüs şoförü ile bir yolcu arasında nedeni bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı.

Fatih’te yaşanan kavgada bir halk otobüsü şoförü sefer sırasında Yavuz Selim durağına geldi ve durarak yolcu almak istedi. O sırada otobüs şoförü ile bir yolcu arasında nedeni bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı.

Yolcunun yüksek sesle bağırmasına otobüs şoförü, “İstediğin yere telefon aç” derken, yolcu ise “Hep böyle yapıyorsun” karşılığını verdi.

Otobüs şoförü yolcuya, “İn aşağıya” dedi. Yolcunun “İnmiyorum ne yapacaksın?” sözleri üzerine çileden çıkan şoför, “Sen para vermiyorsun, bedava biniyorsun. Bedavacısın hem para vermiyorsun hem de konuşuyorsun” dedi.

Tartışma sırasında şoför durakta bekleyen yolcuları almadı ve otobüsü birkaç metre ileri sürdü. Yolcular duruma tepki gösterdi.

Şoför, aracı durdurdu ve ayağa kalktı. Yolcu ile şoför arasındaki kavga şiddetlenince şoför, “Git çağır polisi, yeter artık yeter” diyerek bağırdı. Şoför, küfürleştiği yolcuyu almadı ve duraktan ayrıldı.