Otobüste yaşlı kadın, hamile kız için yer istedi! Ayağa kalkan kırmızılı kızı görenler utançtan yerin dibine girdi

Otobüste ayakta olan hamile kadının zorlandığını gören yaşlı kadın, hemen karşı koltuğunda oturan genç kadını ayıplayarak hamile kadına yer vermesi için uyardı. Kırmızılı kadın, hiçbir şey söylemeden ayağa kalktı ancak o ayağa kalkınca herkes bakakaldı. Çünkü, hamile kadına yer vermediği için ayıplanan genç kadının bir bacağı olmadığı için protez kullanıyordu. Ayağa kalkan kırmızı kızı görenler utançtan yerin dibine girdi.

Otobüste boş koltuk olmadığı için ayakta gitmek zorunda kalan genç kadını gören yaşlı bir kadın, hemen karşısında oturan kırmızı elbiseli kadına yöneldi ve onu ayıplayarak hamile kadına yer vermesi konusunda uyardı. 

UTANÇTAN YERİN DİBİNE GİRDİ

Kırmızı elbiseli kadın ise kendi durumundan bahsetmeden hemen hamile kadına yer vermek için ayağa kalktı. Ancak o ayağa kalktığında karşılaşılan manzara da yürekleri burktu. Kırmızı elbiseli kadını başta ayıplayanlar otobüsten inene kadar kadının yüzüne bakamadı. Herkes, utançtan yerin dibine girdi. Çünkü kadının bir bacağı yoktu ve protez bacak kullanıyordu.