Otomobil sahiplerine müjde! Benzin ve motorin fiyatlarına büyük indirim geliyor! Herkes bu haberleri bekliyordu

Akaryakıt fiyatlarında güncellemeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda sık sık değişen motorin ve benzin fiyatlarında bugünlerde indirim haberleri geliyor. Motorinin litre fiyatı 30 TL, benzinin litre fiyatı ise 28 TL'ye kadar çıkmıştı. Otomobil sahipleri ilgiyle indirim haberlerini bekliyordu. Brent petrol fiyatlarının düşmesiyle birlikte büyük bir indirimde kapıda! İşte haberin detayları...

Otomobil sahiplerine müjde! Benzin ve motorin fiyatlarına büyük indirim geliyor! Herkes bu haberleri bekliyordu

Perşembe gününü 96.78 dolar seviyelerinde tamamlayan brent petrolün varil fiyatı düşmeye devam ediyor. Bir dönem ülkemizde 28 TL'yi gören benzin fiyatları yaklaşık bir aydır düşüşe geçmişti. Araç sahiplerinin heyecanla beklediği büyük indirim için tarih verildi! Hem benzine hem de motorine büyük indirim kapıda...

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş ve döviz kurundaki dalgalanmalar sebebiyle akaryakıt fiyatları birden yükselişe geçmişti. Ülkemizde benzin ve motorin fiyatları 10 TL bandından 30 TL bandına kadar çıkmıştı. Bu çıkış yavaş yavaş da gün aşırı gelen zam haberleri araç sahiplerini olumsuz etkilemişti. Düşen brent petrol fiyatı ile benzin ve motorin fiyatları da yerini düşüşe bıraktı.

 Hem benzin hem motorine indirim! 

Benzin ve motorin fiyatları yarından itibaren geçerli olmak üzere düşecek! Benzinin litre fiyatının 2.23 TL, motorinin litre fiyatının ise 1.15 TL düşmesi bekleniyor.

Aylar sonra ard arda indirim haberleri geliyor!

İstanbul'da benzinin litresi şu an 22.25 TL, motorinin litre fiyatı ise 24.53 TL! Yeni gelen indirim ile birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatının 20.02 TL'ye inmesi, motorinin litre fiyatı da 23.28 TL olacak.