Otoyol kenarındaki yavru kediyi kurtardı! Kedinin koşarak gelmesi yürekleri ısıttı

Arnavutköy'de bir tır sürücüsü seyir halindeyken yol kenarında bir kedi fark etti. Yavru kedinin sürücüye doğru koşarak gelmesi ise yürekleri ısıttı. Sürücü yavru kediyi yanına alıp bölgeden ayrıldı.

Olay geçtiğimiz günlerde Kuzey Marmara otoyolu Arnavutköy Yassıören Mevkii'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre şehirlerarası yük taşımacılığı yapan tır sürücüsü Murat Kurt seyir halindeyken otoyol kenarında yavru bir kedinin olduğunu fark etti. Aracını kenara çeken Kurt, yavrukediyi almaya gittiği esnada yavrukedi sürücüye doğru koşmaya başladı. Ardından çevrede başka kedilerin de olma ihtimalini düşünen Murat Kurt yol kenarında yaptığı inceleme neticesinde başka kedilerin olmadığını fark etti. Bunun üzerine sürücü yavrukediyi sahiplenerek yanına alıp bölgeden ayrıldı.

O anlar kamerada

Yavrukediyi otoyol kenarında fark eden tır sürücüsü bir yandan yavrukediyi kurtarmak için giderken diğer yandan ise o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı. Görüntülerde tır sürücüsünün "Senin orada ne işin var ya gel bakayım sen ne yapıyorsun burada var mı senden başka" diyerek yanına doğru gittiği kedinin ise sürücüye doğru koştuğu görülüyor.