Öykü Çelik'in yeni dizisi belli oldu

Öykü Çelik Tims&B'nin Show TV için hazırladığı Şeref Sözü dizisinin kadrosuna katıldı.

Öykü Çelik'in yeni dizisi belli oldu

Güzel oyuncu yönetmen Cevdet Mercan'ın kastını titizlikle yürüttüğü projenin ana kadrosuna dahil oldu. İzmir'de çekilecek olan dizide Tolgahan Sayışman, Sude Zülal Güler, Hülya Korel ve Hülya Şen de rol alacak. Dizinin senaryosu ise Eda Tezcan imzası taşıyor.

Öykü Çelik kimdir?

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası futbol antrenörlüğü yapmaktadır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğrenci olduğu dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda bir takım darbe ve yanıklar oluşmuştur. Tedavi sürecinden dolayı eğitimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır. İyileşince bazı hocalardan tiyatro özel dersleri aldı.

Aslında bu mesleği yapmak gibi bir fikri yokmuş. Lise döneminde bir arkadaşının tavsiyesi üzere kendini tiyatro kursunda bulmuş. Güzelliği ile dikkate çeken Öykü Çelik, birçok dizide rol almıştır. 2014 yılında Bursalı iş adamı Ahmet Murat Çakan ile dünya evine girip 15 ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı alırlar. 2006 yılında İlk oyunculuk deneyimi Selena adlı dizidir. Dizide konuk oyuncu olarak Eda rolünde rol almıştır.