Öyle bir yere saklamışlar ki yok artık dedirtti!

Diyarbakır'da aile izlenimi veren otomobilden şüphelenen polis, arama yaptı. Arama sonucunda otomobilden çok sayıda tabanca ile mermi ve tabanca üretiminde kullanılan malzemeler bulundu. Tabancaları sakladıkları yer ise duyanları şaşırttı.

Öyle bir yere saklamışlar ki yok artık dedirtti!

Diyarbakır'da, polisin, bir otomobilde yaptığı aramada salça bidonlarına gizlenmiş 14 tabanca ile mermi ve tabanca üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Öyle bir yere saklamışlar ki yok artık dedirtti! - Resim : 1

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin silah ticareti ve kaçakçılığına yönelik yürüttüğü çalışmalarda, çevre illerden çok sayıda silahın kaçak yollarla kente getirileceği bilgisi alındı. Kent girişlerinde önlem alan polis, oluşturulan uygulama noktalarında şüpheli olduğu değerlendirilen araçları durdurup arama yaptı.

Öyle bir yere saklamışlar ki yok artık dedirtti! - Resim : 2

Durdurulan bir otomobilde aile gibi davrananların hareketlerinden şüphelenen polis arama yaptı. Aramada, salça bidonlarında 14 ruhsatsız tabanca, 65 şarjör, 40 yiv ve setleri bulunan namlu, 40 fişek yatağı, 80 tabanca pimi ve 100 mermi ele geçirdi. Otomobildeki şüpheliler gözaltına alındı.

Öyle bir yere saklamışlar ki yok artık dedirtti! - Resim : 3

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öyle bir yere saklamışlar ki yok artık dedirtti! - Resim : 4