Oyun oynamak için dışarı çıkan 6 yaşındaki Emir, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı!

Sivas'ta dışarı oyun oynamak için çıkan 6 yaşındaki Emir, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Başından ve yüzünden yaralanan küçük Emir, 3 defa ameliyat geçirdi.

Oyun oynamak için dışarı çıkan 6 yaşındaki Emir, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı!

Başıboş köpeklerden mağdur olanlar listesine Sivas'ta yaşayan Emir de eklendii. 

OYUN OYNAMAK İÇİN DIŞARI ÇIKTI

Sivas'ın Ulaş ilçesinde merkeze 17 kilometre uzaklıktaki Baharözü köyünde Muhammet ve Ayet Akbulut çiftinin 4 çocuğundan Emir Ensar, oyun oynamak için dışarı çıktı.

SOKAK KÖPEKLERİ, ELİNDEKİ EKMEĞİ ALMAYA ÇALIŞTI

Bu sırada Emir'in yanına gelen sokak köpekleri, elindeki ekmeği almaya çalıştı. Ekmeği vermeyince sokak köpekleri Emir'e saldırdı.

BAŞINDAN VE YÜZÜNDEN YARALANDI

Sesleri duyup dışarı çıkan aile, köpekleri uzaklaştırdı. Başından ve yüzünden ağır yaralanan Emir, ailesi tarafından Ulaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Emir Ensar Akbulut, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Oyun oynamak için dışarı çıkan 6 yaşındaki Emir, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! - Resim : 1
3 AMELİYAT GEÇİRDİ

Plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi servisinde tedavisi süren Emir, 3 ameliyat geçirdi.,

Oğlunun başında ciddi yaralar olduğunu söyleyen Muhammet Akbulut, şu ifadeleri kullandı:

Oğlum köpek yaralaması yüzünden günlerdir hastanede yatıyor. Köydeki başıboş köpeklerden bıktık artık. Buna kimse müdahale de etmiyor. Köye her yerden köpek getirip bırakıyorlar. Şu an büyük sıkıntıdayız. Çok başıboş köpek var. Köpek çocuğumun kafasından tutmuş. 3 sefer ameliyat geçirdi. Hayati tehlikesi vardı. 3 gün boyunca kendine gelemedi. Psikolojik olarak da bayağı kötüydü. Bugün benim çocuğuma saldıran köpekler, yarın başka çocuklara da saldıracak. Bizim köyümüze gerekenin yapılmasını istiyorum.