Oyuncu Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı: Tüm kapılar üzerime kapandı

Oyuncu Belçim Bilgin, Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis adlı programa konuk oldu. Programda, eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın kariyerine olan etkisiyle ilgili konuşan Bilgin, “Yılmaz’la evlenmeden önce benim kariyerim zaten başlamıştı. Yılmaz’la ilişkim çoğu zaman kapıların üzerime kapanmasına da neden oldu. Bir sürü yerde de kapıları açtı” dedi.

Oyuncu Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı: Tüm kapılar üzerime kapandı

Oyuncu Belçim Bilgin, Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis adlı programa konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Bilgin, eski eşi oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın kariyerine olan etkisiyle ilgili bir itirafta bulundu. 

Yılmaz Erdoğan’la evliliğinin hem olumlu hem olumsuz sonuçları olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “Yılmaz’la evlenmeden önce benim kariyerim zaten başlamıştı. Yine yapacaktım yapacağımı. Yılmaz’la ilişkim çoğu zaman kapıların üzerime kapanmasına da neden oldu. Bir sürü yerde de kapıları açtı. İyisiyle, kötüsüyle hepsi için çok şükür” dedi.

Oyuncu Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı: Tüm kapılar üzerime kapandı - Resim : 1

“SIKIŞMAKTANSA GİTMEK GEREK”

Evliliğini noktalamasıyla ilgili de konuşan Bilgin, “Ben çok küçüktüm. Bir şeyler bittiğinde hem kendini, hem hayatı paylaştığın insanı tüketmeye gerek yok. Sıkışmak çok kötü bir duygu. Sıkışmaktansa gitmek gerek” ifadesini kullandı.

Yılmaz Erdoğan’la 12 yıllık evliliğini 2018 yılında noktalayan Belçim Bilgin, yaklaşık 3 buçuk yıldır İtalyan Alfredo Di Blasio ile aşk yaşıyor. İlişkisiyle ilgili de konuşan Belçim Bilgin, sunucu Gökhan Çınar’ın “Aşık mısın?” sorunu ise “Evet. Yüzde yüz kendim olabildiğim, çok özgür hissettiğim özel bir ilişki yarattık birlikte. Benim hayata karşı bakışımı ve inancımı tazeledi onun varlığı” diye yanıtladı.