Elçin Sangu, Nagehan Alçı'nın 'Gülşen' tweetine ateş püskürdü! "Yemezler demokrat tavırları…."

Oyuncu Elçin Sangu, Nagehan Alçı'nın 'Gülşen'in cezaevine girmesi' hakkında yaptığı destek yorumuna sert tepki gösterdi.

Elçin Sangu, Nagehan Alçı'nın 'Gülşen' tweetine ateş püskürdü! "Yemezler demokrat tavırları…."

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz günlerde tutuklanan şarkıcı Gülşen hakkında destek mesajı atan Nagehan Alçı'yı ağır eleştirdi. Ünlü oyuncu, Nagehan Alçı'nın, "Gülşen’in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti. Yargısal aşırılık bu" sözleriyle başlayan tweetine tepkisini sosyal medyadan gösterdi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından Gülşen'e destek verdi. Alçı destek mesajında, "Gülşen’in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti. Yargısal aşırılık bu. Yapmayın etmeyin sayın savcılar, sayın hakimler. İnsaf lütfen. Adalet mi şimdi bu?Gülşen’in sözleri çok çirkindi ama özür metni çok samimi, çok içtendi. Numaradan bir özür değildi. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı…" sözlerini dile getirdi.

"Yemezler demokrat tavırları…."

Kiralık Aşk, Çarpışma, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kurt Seyit ve Şura dizileriyle ekranların aranan yüzü haline gelen ünlü oyuncu Elçin Sangu, Nagehan Alçı'nın paylaşımına ateş püskürdü. Sangu, Alçı'nın paylaşımına şu sözlerle tepki gösterdi: 

"Hakaret içermeyen twit attığım için beni savcılığa verdiğinde ;

1) yurtdışına çıkma yasağı

2) kişisel eşyalarıma(telefon,laptop,pc)el konulmasını istemek

3)Kocanı da işin içine katmak

4)Gizlilik kararı istemek aşırılık değil miydi? Yemezler demokrat tavırları…."

Nagehan Alçı ile Elçin Sangu arasında ne yaşandı?

4 sene önce yani 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin adayı olan Muharrem İnce'nin Habertürk canlı yayınında programa katılmıştı. Elçin Sangu; İnce'ye soru soran Nagehan Alçı hakkında sosyal medyadan, "Nagehan adına utanmaktan ben yoruldum" tweetini atmıştı. Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Nagehan Alçı’nın suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.