Oyuncu Erkan Petekkaya'nın acı günü! Güçlükle ayakta durabildi! Sevenleri yalnız bırakmadı

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın kansere yenik düşen 81 yaşındaki babası Akın Petakkaya, dün son yolculuğuna uğurlandı. Baba acısıyla yıkılan Petekkaya'yı cenaze töreninde sevenleri yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncu, güçlükle ayakta durabildi.

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın acı günü! Güçlükle ayakta durabildi! Sevenleri yalnız bırakmadı

Erkan Petekkaya'nın 81 yaşındaki babası Akın Petakkaya, uzun süredir kanserle mücadele ediyordu. Ünlü oyuncu, kansere yenik düşen babasının vefat haberini, önceki gün, "Canım babam Akın Petekkaya'yı bu sabah kaybettik." sözleriyle duyurmuştu. 

Dün 81 yaşında hayatını kaybeden Akın Petakkaya için Kavacık Görele Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede, Erkan Petakkaya'yı sanat camiasından arkadaşları Mahsun Kırmızıgül, Aslıhan Karalar, Saruhan Hünel, Ferman Toprak, Burak Sağyaşar ve Mehmet Yiğit Alp gibi isimler de yalnız bırakmadı. Gözyaşları döken Petekkaya, güçlükle ayakta durabildi.

Bu arada törene katılan isimlerden Saruhan Hünel de cenaze alanına geldiği sırada, aracıyla bir vatandaşa çarptı. Yere yığılan vatandaşın ayağı şişti. Kaza sonrası konuşan Hünel, "Karşı yönden gelen araç beni sıkıştırdı. Sağa kaçayım derken adamın ayağını ezdim" dedi. 

Akın Petekkaya, cenaze namazının ardından Görele Mezarlığı'na defnedildi.