Oyuncu Irmak Ünal'ın acı günü! "Seni hep özleyeceğiz" diyerek paylaştı

Usta sanatçı Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üvey babası Erol Tarhan'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Oyuncu Irmak Ünal'ın acı günü! "Seni hep özleyeceğiz" diyerek paylaştı

Oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal'ın üvey babası Erol Tarhan vefat etti. Irmak Ünal acı haberin ardından duygusal bir yazı kaleme aldı.

Ünal sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda şu ifadelere yer verdi:

"EN ÇOK SEVDİĞİ BİZLERE VEDA ETTİ"
“Size iyi bir üvey baba olmanın değerinden bahsetmek istiyorum. Saatler önce 3 yaşımdan beri hayatımda olan çok sevdiğim üvey babamı kaybettiğimi öğrendim. Neler hissettim bir bilseniz… Bilin de istiyorum. Çünkü örnek olmalı bizim ilişkimiz. Kan bağının ötesinde bir bağ ve sevgi. Sevginin değeri… Bir üvey babanın bir çocuğun hayatına bu kadar güzel bir dokunuş yapmış olması üvey babalığın değerini hatırlatmalı herkese. Onun kadar hayata bağlı ve pozitif bir insan görmedim ve bana verdiği en önemli derslerden biri hayatın her şeye rağmen yaşamaya değer, çok güzel bir yolculuk olduğudur. Belki de bu yüzden asil bir savaşçı gibi gücünün son damlasına kadar tutundu bu hayata. Ama yorgun bedeni bu sabah yeni bir aleme gitmeyi kabullendi ve en çok sevdiği bizlere veda etti.”

Oyuncu Irmak Ünal'ın acı günü! "Seni hep özleyeceğiz" diyerek paylaştı - Resim : 1

“ÇOK İYİ BİR ÜVEY BABAM VARDI”
“Çok iyi bir üvey babam vardı benim… Hep sevgiyle, saygıyla baktı gözlerime. En büyük hayranımdı. Tiyatroda en güzel kıyafetlerini giyer ilk sırada beni izlerdi, zevkle takdirle… Başarılarımı da başarısızlıklarımı da en güzel şekilde kabullenip bana destek oldu. Annemi çok ama çok sevdi ve bana sevgiy ilgili, kadın erkek ilişkisiyle ilgili çok güzel nasihatlarda bulundu. Çocuklarıma olan aşkı zaten dillere destandı. İki doğumumda da Miami’de yanı başımdaydı, gözleri yaşlı bebeklerimi ilk kucağına alanlardan biri yine oydu. En yaramaz yaşlarımı da çekti, ergenliğimin doruklarında en huysuz halime de katlandı. En güzel yerleri de gezdik, en sıkıntılı günleri de paylaştık ama bir şey hiç değişmedi. O benden hiç vazgeçmedi.”

Oyuncu Irmak Ünal'ın acı günü! "Seni hep özleyeceğiz" diyerek paylaştı - Resim : 2

"SENİ HEP ÖZLEYECEĞİZ"
“Sizin olmayan bir çocuğu sevmek, onunla gülmek, onunla ağlamak… Onunla iyi kötü günde bu hayat yolculuğunu paylaşmak ne kıymetli bir bilseniz. Herkesin önünde ona teşekkür etmek istiyorum. En yalnız hissedeceğim günlerimde saatlerce telefonda benim ağlamalarımı dinlemiş, beni sakinleştirmiştir. Sevgi dolu ve anlayışlı bir eş olduğu için huzurlu bir evde büyüme şansına sahip olmamın sebebi de Erol Tarhan’dır. Kavga gürültü olmadan kendi içimizde çözdük hep meseleleri. Güzel bir aileyiz. Ve seni hep özleyeceğiz ama yaşatacağız da… Dünya görüşün, hayat dersi hikayelerin ve kahkahalarınla…. ‘Ölüm var madem, yemeli Badem’ Erol Tarhan”