Özcan Deniz oğlu Kuzey'i 'dudağından öptüğü' yönündeki eleştirilere yanıt verdi: “Baba olmayan anlamaz!”

Özcan Deniz'in oğlu Kuzey'i öptüğü paylaşımı ile gündem olmuştu. Seni Çok Bekledim adlı yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Özcan Deniz geçtiğimiz günlerde uzun süredir görmediği oğlunu öptüğü fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Özcan Deniz oğlu Kuzey'i 'dudağından öptüğü' yönündeki eleştirilere yanıt verdi: “Baba olmayan anlamaz!”

Seni Çok Bekledim adlı yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Şarkıcı Özcan Deniz'in oğlu Kuzey'ı öperken çekilen karesi takipçilerini ikiye böldü. Gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz, "Allah kimseye yaşatmasın ama baba olmayan anlamaz" dedi.

Özcan Deniz oğlu Kuzey'i 'dudağından öptüğü' yönündeki eleştirilere yanıt verdi: “Baba olmayan anlamaz!” - Resim : 1
 

Gelen eleştiriler üzerine suskunluğunu bozan ünlü sanatçı sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

Özcan Deniz oğlu Kuzey'i 'dudağından öptüğü' yönündeki eleştirilere yanıt verdi: “Baba olmayan anlamaz!” - Resim : 2

“Fotoğraflar her zaman görüneni söylemez. Bir aydır birbirini göremeyen baba-oğulun hasret fotoğrafı bu! O an ki özlemle neresini öpeceğimi şaşırdığım, birbirimize doyamadan ayrılmak zorunda olduğumuz anın fotoğrafı… Ve açı öyle söylemese de dudağından değil çenesinden öptüğüm bir fotoğraf! Bir aydan fazladır görmediğim oğlumu görmenin heyecanı ile paylaşılmış masum bir fotoğraf… Allah kimseye yaşatmasın ama baba olmayan anlamaz.”

Özcan Deniz oğlu Kuzey'i 'dudağından öptüğü' yönündeki eleştirilere yanıt verdi: “Baba olmayan anlamaz!” - Resim : 3

Özcan Deniz'in İrem Helvacıoğlu ile başrollerinde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizi setinden paylaştığı karede ise oğlu Kuzey ilgi odağı oldu.