İstanbul'a bir departman mağaza daha açtı

Koronavirüs saglınına rağmen yatırımlara ara vermeyen Özdilek, İstanbul'a bir departman mağaza açtı. Özdilek'in bir sonraki mağaza yatırımının Sakarya’da açılması hedefleniyor.

İstanbul'a bir departman mağaza daha açtı

Özdilek, koronavirüs salgını sürecine rağmen yeni istihdamlarının yanında İstanbul’un en yeni alışveriş merkezlerinden Vega AVM’de yeni departman mağaza açtı. Ekimde kapılarını açan İstanbul’un yeni alışveriş merkezinde departman mağazasını hayata geçiren Özdilek'in, toplamda 5 departman mağaza sayısına ulaştı. Bir sonraki mağaza yatırımının da Sakarya’da olacağı belirtildi.

3 bin 200 metrekarelik alanda 2 katlı ve son derece modern mimari tasarımlarla dizayn edilen departman mağazada, Özdilek’in kendi üretimi olan tekstil, ev tekstili ve gıda dışı ürünler yer alırken, tuhafiye, züccaciye ve aksesuar ürün gruplarıyla birlikte yerli ve yabancı ürünler satışa sunuldu.

Ev tekstili bölümünde havlu, bornoz, nevresim ürünlerini kapsayan tamamı Özdilek Ev Tekstili, Sadem, Floretta markaları ile birlikte tekstilde ise yine Özdilek markalarından, Funfair (çocuk), Finesuits (erkek klasik giyim), Shefame (kadın giyim ve aksesuar), First Company (günlük stil), Travel Point ve Travel Zone (valiz), Hometime markası ile ev-yaşam ve dekorasyon ürünleriyle ayakkabı, çanta, kadın ve erkek giyim, genç aktif spor giyim, gündelik giyim, çocuk giyim kapsamında birçok markanın ürünleri de yer alacak.