Yeni aşk bombasını tv100 patlatıyor... Hangi iki dizinin başrol oyuncuları sevgili oldu? ÖZEL HABER

Öğretmen dizisinin başrol oyuncusu İlker Kaleli, kalbini Baraj dizisinin başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz'a kaptırdı.

Yeni aşk bombasını tv100 patlatıyor... Hangi iki dizinin başrol oyuncuları sevgili oldu? ÖZEL HABER

Son olarak Burçin Terzioğlu ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Kaleli aynı yapım şirketinim dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz'la bir aydır beraber olduğu ortaya çıktı. Çiftin her yerde el ele göz göze olduğu öğrenildi.

Yeni aşk bombasını tv100 patlatıyor... Hangi iki dizinin başrol oyuncuları sevgili oldu? ÖZEL HABER - Resim : 2

İlker Kaleli kimdir?

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında Silsile adlı filmde yer aldı. 2015 yılından 2017 yılına kadar Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterini canlandırdı. Şu sıralar Öğretmen dizisinin başrolü Akif karakterini canlandırmaktadır.

Yeni aşk bombasını tv100 patlatıyor... Hangi iki dizinin başrol oyuncuları sevgili oldu? ÖZEL HABER - Resim : 3

Biran Damla Yılmaz kimdir?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimi alan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır. Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, Kırgın Çiçekler, Mucize 2 Aşk gibi yapımlarda rol alan Biran Damla Yılmaz, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ceylan karakterine hayat vermektedir. Biran Damla Yılmaz, 1,61 metre boyunda, 54 kilo ve Yengeç burcudur.