Özel huzurevinde skandal! Oda arkadaşı tarafından darp edildi, hayatını kaybetti

Özel huzurevindeki skandalı, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı. Yaşlı adam, oda arkadaşı tarafından darp edildi. Huzurevi yönetimi ‘düştü’ dedi ancak adam 15 gün sonra hayatını kaybetti. Kendisini darp eden oda arkadaşının akli dengesinin yerinde olmadığı da ortaya çıktı... tv100’den Devrim Tosunoğlu’nun özel haberi…

İstanbul Büyükçekmece’de bir özel huzurevinde skandal yaşandı. 78 yaşındaki Şaban G., oda arkadaşı tarafından darp edildi. Akli dengesi yerinde olmayan bir kişi, huzurevinde dehşet saçtı; oda arkadaşının ölümüne neden oldu. Huzurevi yönetimi olayı gizlemeye çalışsa da gerçekler kamera görüntüleriyle ortaya çıktı.

Görevliler, Şaban G.’nin yakınlarını arayarak; yaşlı adamın düştüğünü ve hastaneye kaldırıldığını iddia etti.

Yaşlı adam, hastanede bir hafta tedavi gördü ve huzurevine getirildi. Şaban G.’nin eski neşesinden eser kalmadı ve konuşması bozuldu.

Özel huzurevinde skandal! Oda arkadaşı tarafından darp edildi, hayatını kaybetti - Resim : 1

15 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Olayın üzerinden 15 gün geçmesinin ardından durumu günden güne kötüleşen kötü adam, hayatını kaybetti.

Yakınları durumdan şüphelenirken, olayın peşini ise bırakmadı. Yaşlı adamın yakınları güvenlik kameralarını istedi ancak huzurevi yönetimi kayıtları veremeyeceğini söyledi. Şaban G.’nin torunlarından biri huzurevi çalışanından görüntülere ulaştı.

Özel huzurevinde skandal! Oda arkadaşı tarafından darp edildi, hayatını kaybetti - Resim : 2

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKARDI

Kamera kayıtlarıyla birlikte her şey ortaya çıktı. Şaban G.’nin akli dengesi yerinde olmayan 58 yaşındaki oda arkadaşı Şeref Ü. tarafından dövüldüğü ortaya çıktı.

Görüntüleri izleyen aile büyük şok yaşarken; yakınlarının odasına neden akli dengesi yerinde olmayan birinin konulduğunu sorgulasa da huzurevi yönetiminden yanıt alamadı. Aile, görüntülerle birlikte huzurevi yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundu.