Eski futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı'nın kan donduran görüntüleri! "Sen bir canavarsın!"

Eski futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, darp edildiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Özer Hurmacı daha önce de "Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor" iddiasında bulunarak boşanma davası açmıştı.

Eski futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, sosyal medya platformu Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla eşinden şiddet gördüğünü iddia etti. Kanlar içinde kalan ellerini ve yüzünü çeken Mihriban Hurmacı'nın o görüntülerine adeta tepki yağdı. Mihriban Hurmacı eşi için, "Sen bir canavarsın" ifadelerini kullandı.

Eski futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı'nın kan donduran görüntüleri! "Sen bir canavarsın!" - Resim : 1

Özer Hurmacı'nın eşi için "Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor" iddiasından sonra Mihriban Hurmacı, boşanma davası açmıştı. Ancak ikili, geçtiğimiz aylarda boşanmaktan vazgeçmişti.

"Seni gebertirim"

İkili arasında "Astroloji haritası" iddiaları sıvaklığını korurken şimdi de şiddet olayı patlaş verdi. Mihriban Hurmacı, "Beni bir odaya çekerek ellerime, yüzüme vurmaya başladı. Kafamı camlara vurdu, "Seni gebertirim" diyerek tehditte bulundu. Kendimi dışarıya zor attım" dedi.

Eski futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı'nın kan donduran görüntüleri! "Sen bir canavarsın!" - Resim : 3

"Artık yeter"

Mihriban Hurmacı, "Benim ailem Almanya'da yanımda kimse yok! Bu bile beni bu duruma sokuyor artık yeter! Kendisinin insanlara söylediği yalanlardan bıktı. Çocuklarına da bana da arabamı yakarım da vermem çocuklara bir kuruş para göndermem diyor. Geçen aylarda çıkardığı yalan haberi hiç söylemiyorum bile…" diye yazdı.

 

Eski futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı'nın kan donduran görüntüleri! "Sen bir canavarsın!" - Resim : 4