Özgü Namal 9 yıl sonra ekranlara geri dönüyor! "Yaş almak çok yakışmış"

Uzun yılların ardından 'Kızıl Goncalar' dizisi için kamera karşısına geçen Özgü Namal, doğal güzelliği ile adeta yıllara meydan okuyor. Estetik yaptırmayı tercih etmeyen oyunun duru güzelliği görenleri hayran bırakıyor.

Özgü Namal 9 yıl sonra ekranlara geri dönüyor! "Yaş almak çok yakışmış"

18 Aralık’ta Kızıl Goncalar dizisiyle 9 yıl sonra ekrana dönecek olan Özgü Namal, yıllara meydan okuyan doğal güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

MUHAFAZAKAR MERYEM'İ OYNAYACAK

Özgü Namal, başrolünü Özcan Deniz’le paylaştığı Kızıl Goncalar dizisiyle 9 yıl aradan sonra 18 Aralık’ta sevenleriyle buluşacak. Gold Film imzalı dizide ödüllü oyuncu muhafazakar bir ailenin ferdi olan Meryem’e hayat veriyor. Seyircilerin çok özlediği oyuncuların başında gelen Namal, doğal güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

DOĞAL GÜZELLİĞİ ÖVGÜ TOPLADI

Ünlü oyuncu Goncagül Sunar da 44 yaşındaki, iki çocuk annesi olan meslektaşı Özgü Namal’ın doğal güzelliğini övdü. Başarılı oyuncu Namal için şunları yazdı: “Özgü Namal’a yaş almak çok yakışmış. Estetiksiz olgunlaşan, hafif yorulmuş, hafif hüzünlü hatta kusurlu yüz nasıl güzel geliyor. Dolgu botox küçük dokunuş zart zurt olmadan neyse o, karşımıza cesurca dikilen, kendi olan yüzleri ekran daha çok kucaklamalı…”