Özgü Namal kötü günleri geride bıraktı

Önceki yıl eşini kaybeden ve uzun süre yas tutan ünlü oyuncu Özgü Namal, hayata döndü. Namal, uzun süre sonra ilk kez Bodrum tatilinde görüntülendi.

Özgü Namal kötü günleri geride bıraktı

Mesleğinin zirvesinde oyunculuğa ara veren ve ailesiyle Muğla’da çiftlik hayatı yaşamaya başlayan Özgü Namal, önceki yıl hayatının şokunu yaşamış ve banyodan çıkıp 53 yaşındaki eşi Serdar Oral’ın cansız bedenini salonda bulmuştu. Şoka giren ve uzun süre yas tutan oyuncu eşinin kanlıca mezarlığı’ndaki kabrini ziyarete bile gidememişti. Çocukları Nefes ve Elem Su’ya hem annelik, hem de babalık yapan Özgü Namal, zor günleri atlattı. Hayata dönen Namal, kızıyla Bodrum Ortakent’te görüntülendi.

Saçlarındaki beyazları uzun süredir boyatmayan Namal, arkadaşlarına hararetle bir şeyler anlattı. Namal’ın neşeli hali dikkat çekti. Özgü Namal, bu sırada üzerine titrediği kızı Elem Su’yla da ilgilendi. İlerleyen dakikalarda Namal’ın sohbet ettiği arkadaşı kızıyla tenis oynamak için ayağa kalktı. Özgü Namal ise bu kez telefonda konuşmaya devam etti. Şezlongundan kalkan Namal konuşmasına ayakta devam etti. Ünlü oyuncu daha sonra kızıyla restoranda karnını doyurdu. 

Aynı restorana ilerleyen dakikalarda Özgü Namal’ın “Kurtlar Vadisi” dizisinde de beraber kamera karşısına geçtiği usta aktör Selçuk Yöntem geldi.