Özgür Özel ile Muharrem İnce baş başa görüştü mü? Barış Yarkadaş'tan çok konuşulacak kulis bilgisi

tv100'ün gündemi belirleyen programı Eşit Ağırlık'ta, Barış Yarkadaş CHP Genel Başkanı ile Muharrem İnce'nin baş başa görüştüğünü iddia etti. Özgür Özel'e çok yakın bir ismin kendisine mesaj yolladığını belirten Yarkadaş, "Özgür Özel’e çok yakın bir isim bir mesaj yolladı. Dedi ki 'Özgür Özel ile Muharrem İnce’nin baş başa görüşme gerçekleştirmediği bilgisi doğru değildir'." ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. Programda, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler konuşuldu.

Barış Yarkadaş'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Programın 1. bölümünde Muharrem İnce ile ilgili bir kulis vermiştik. Ben orada demiştim ki, Muharrem İnce ve Özgür Özel genel merkezde görüştüler. Daha sonra bir daha konuştular demiştim. Ama Muharrem İnce, o görüşmelerin devam etmediğinden yakınıyor yakın çevresine. Özgür Özel’e çok yakın bir isim bir mesaj yolladı.

"YEREL SEÇİMLERE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ SÜRECİ ELE ALINMIŞ"

Dedi ki, 'Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi genel merkezde ağırladıktan sonra sayın İnce ile her iki partinin genel merkezi dışında baş başa bir görüşme gerçekleştirmiştir. Bu görüşmede iki parti arasında yerel seçimlere ilişkin iş birliği süreci ele alınmış, görüşmenin ardından da iki parti arasında farklı kanallardan müzakere yürütülmüştür. Özgür Özel ile Muharrem İnce’nin baş başa görüşme gerçekleştirmediği bilgisi doğru değildir.'

MUHARREM İNCE: BU GÖRÜŞMELERDEN SONRA YOL ALAMADIK

Biz zaten görüşmediler demedik, görüştüler ancak Muharrem İnce’nin yakın çevresine söylediği şey şu; ‘Bu görüşmelerden sonra yol alamadık.’ İddiaya göre, Muharrem İnce’nin İstanbul’un adalar ilçesinde de aday çıkartmak istediği ve Yalova konusunda da siteminin olduğu var."