Palalı Sabri cinayetinde gözaltı sayısı 8'e yükseldi

Gezi olayları sırasında 'Palalı Sabri' olarak bilinen Sabri Çelebi, uğradığı saldırı sonrasında hayatını kaybetmişti. Olayda gözaltına alınan kişi sayısı 8'e yükseldi.

Palalı Sabri cinayetinde gözaltı sayısı 8'e yükseldi

Gezi olayları sırasında palayla göstericilere saldırdığı için adı 'Palalı Sabri' olarak anılan Sabri Çelebi İstanbul Beyoğlu'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili önemli gelişme yaşandı.

 

Gezi olayları sırasında palayla göstericilere saldırdığı için adı 'Palalı Sabri' olarak anılan Sabri Çelebi İstanbul Beyoğlu'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

TAKSİM'DE ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, 01.30 sıralarında Beyoğlu Talimhane'de meydana geldi. Sabri Çelebi aracıyla giderken, bir kişi tarafından durduruldu. Aracı kullanan Çelebi'nin yanına gelen kişi, ile çelebi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüpheli Çelebi'ye yumruk atmaya başladı.

Ardından saldırganın arkadaşları da olay yerine geldi. Bu sırada saldırgan belinden çıkardığı silahla Çelebi'ye ateş etti. Yaralanan Çelebi kendi aracıyla hastaneye götürüldü.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sabri Çelebi kurtarılamadı.

GÖZALTI 8'E YÜKSELDİ

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucu olayda silahı kullandığı belirlenen şüpheli ile birlikte 8 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.