Valinin kızını kanlı pusuda katlettiler

Arkadaşlarıyla gittiği gece kulübünün kapısında otomobiline bindiği sırada kanlı pusuda otomatik tüfeklerle taranarak katledilen Paraguay Valisi Ronald Acevedo'nun kızı Haylee ülkeyi yasa boğdu.

Valinin kızını kanlı pusuda katlettiler

Paraguay Valisi Ronald Acevedo'nun kızı Haylee Acevedo, uyuşturucu satıcısı olduğu belirtilen erkek arkadaşı ve iki kız arkadaşıyla birlikte gece kulübü önünde silahlı saldırıda öldürüldü. Vali Acevedo, kızının yanlış zamanda yanlış yerde olduğunu söyledi.

Paraguay'ın Pedro Juan Caballero kentinde yaşanan olay cumartesi günü meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte gece kulübünün önünde otomobiline binen Haylee Acevedo, o sırada yanlarına yanaşan bir araçtan çıkan saldırganın açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

Otomatik tüfekle 107 el ateş eden saldırgan, otomobili kevgire çevirirken araçta bulunan Haylee olay yerinde hayatını kaybetti. Kanlı pusunun Haylee için değil, yanındaki erkek arkadaşı Omar Alvarez olduğu belirtildi. Uyuşturucu kaçakcılığına adı karışan Alvarez'in rakipleri tarafından öldürülmek istendiği ifade edildi.

Vali Ronald Acevedo yaşanan olayın ardından yaptığı açıklamada, "Organize suç bizi kahretti. Kızım yanlış kişiyle, yanlış zamanda yanlış yerdeydi" dedi. Vali Alvarez ile kızının arasında bir ilişki olmadığını da ileri sürdü.

Vücuduna 32 kurşun isabet etti

Kanlı pusu sırasında saldırganın 107 kez ateş ettiği, araçta bulunan Alvarez'e 32, yanındaki Reinoso'ya 14, Borges'e ise 10 kurşun isabet ederken, Acevedo'nun 6 kez vurulduğu açıklandı.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin kimlikleri ise Juarez da Silva, Luis Silva, Gabriel Veiga, Farley da Silva ve Douglas Ribeiro olarak açıklandı. Çetenin kullandığı aracın ise boş bir arazide yanmış olarak bulunduğu ifade edildi.

Kısa sürede yakalanan zanlıların soruşturmasının devam ettiği belirtilirken, iç işleri bakanlığı adaletin yerine gelmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini duyurdu.