Paris Hilton 2 milyon dolarlık yüzüğe 'Evet' dedi

Paris Hilton dün 40'ıncı yaş gününde bir yıldır ilişki yaşadığı sevgilisinin evlenme teklifine "Evet" dedi.

Paris Hilton 2 milyon dolarlık yüzüğe 'Evet' dedi

ilton otellerinin varisi sosyetik güzel Paris Hilton 40'ıncı yaşını kutladı. Yaklaşık bir yıldır ilişki yaşadığı sevgilisi Carter Reum, Hilton'a bu özel gününde evlenme teklifi etti. Bu özel günde ise erkek arkadaşı Carter Reum'un evlilik teklifine "evet" dedi.

Plajda yapılan nişan esnasında çekilmiş fotoğrafları Instagram sayfasında paylaşan Paris Hilton, "Doğum günüm için tropikal cennete özel bir yolculuk planladı. Sahilden akşam yemeğine doğru yürürken, Carter bizi çiçeklerle süslenmiş bir kulübeye götürdü ve diz çöktü. Evet, sonsuza kadar evet dedim. Sonsuza dek birlikte olmayı tercih edeceğim başka kimse yok." açıklamasını yaptı.

2 Milyon dolar değerinde ki zümrüt kesim pırlanta yüzüğünü sosyal medya hesabından paylaşan Hilton, Ocak 2020'de Altın Küre partisinde birlikte görüntülendiği VEEV Spirits şirketinin kurucu ortağı Carter Reum ile romantik ilişkisini Nisan 2020'de duyurmuştu.

Dördüncü kez nişanlanan Paris Hilton'ın nişan haberi "This Is Paris" adlı podcast'inin yayınlanmasından birkaç gün öncesine geldi. Bu yüzden Hilton'ın bu nişan haberinin podcast'i için bir reklam olduğu ve programının ilk bölümünde çoğunlukla nişanından konuşacağı düşünülüyor.