Serenay Sarıkaya, yüzü ve güzellik elçisi olduğu markanın Fransa’nın başkenti Paris’teki etkinliğine katıldı.
Ünlü oyuncu etkinlik kapsamında düzenlenen defilede podyuma çıktı ve güzelliği ve enerjisiyle herkesi hayran bıraktı.
"HER ALANDAN KADININ GÜCÜNÜ GÖSTERDİĞİ BİR GECE"
Türkiye’ye dönen Sarıkaya sosyal medya hesabından etkinlik hakkında paylaşım yaptı. Sarıkaya paylaşımında şu ifadeler yer verdi:
“Le Défilé, L’Oréal Paris’in en ikonik etkinliğidir. Her yıl dünyanın dört bir yanından L’Oréal elçileri bir araya gelir ve her bir kadını kutlamak için o podyumda yürür.
Her yaştan, her ırktan, her renkten ve her alandan kadının gücünü gösterdiği bir gece. Kendi değerini, gerçek renklerini, benzersizliğini göstermek ve herkese güç aşılamakla ilgili.
"Ve bu benim. Yüzde yüz saf ben. Hayatın getirdiği her şey için her zaman minnettarım ve bundan sonuna kadar keyif alıyorum."
"İnanılmaz desteğiniz ve sevginiz için çok teşekkür ederim. Kendi değerimi gösterdim ve biliyorum ki buna değerim. Tıpkı sizin de değdiğiniz gibi...”