Patrondan şaşırtan tuzak! Tuvalete gizli kamera yerleştirdi!

İsmi açıklanmayan bir teknoloji şirketinin patronunun, ofis tuvaletlerine gizli kamera yerleştirdiği iddia edildi. Gizli kamera görüntülerinin internete sızdırılması üzerine, olay ülkenin gündemine oturdu. İddialara göre patronun amacı ise oldukça şaşırtıcıydı.

Patrondan şaşırtan tuzak! Tuvalete gizli kamera yerleştirdi!

Çin'de bir teknoloji şirketi patronu için ilginç bir iddianın hedefi oldu. İddialara göre patron, çalışanlarını takip etmek amacıyla ofis tuvaletlerine gizli kamera yerleştirdi. Görüntülerin internete sızması gündeme bomba gibi düşerken patron ise bu iddiaları yalanladı. Çalışanlardan iki kişi de tuvalette fazla zaman geçirdikleri için işten kovulduklarını öne sürdü.

Diğer çalışanları uyarmak için görüntüleri kullanmış

Çalışanlarının molalarını takip etmek isteyen patronun, tuvaletlere gizli kamera yerleştirdiği iddiası ortalığı karıştırdı. Patron durumu yalanlasa da, internete sızdırılan tuvaletteki mola görüntülerinde bazı çalışanların tuvalette uzun süre kaldığı, bazılarının sigara içtiği ve telefonla oyun oynadıkları görülüyor. Patronun bu görüntüleri kullanarak diğer çalışanları uyardığı konuşuluyor. 

Patrondan şaşırtan tuzak! Tuvalete gizli kamera yerleştirdi! - Resim : 1

"İnsanlıktan yoksun davranıyorlar"

The Sun’ın haberine göre, tuvalette uzun zaman geçiren üç çalışanın görüntüleri internete sızdırıldı. Sosyal medyada yayılan görüntüler kısa sürede kullanıcıların tepkisine neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları özel hayatın ihlal edildiğini söyleyerek patronun cezalandırılması gerektiğini belirtti. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Firma güvenlik kameralarını kötüye kullandığı için cezalandırılmalı” dedi. Diğer bir kullanıcı ise “İnsanlara hayvanmış gibi saygısız ve insanlıktan yoksun davranıyorlar” yorumunu yaptı.

2 kişiyi kovdu, birinin aylık primleri kesildi

İsmi bilinmeyen firmanın patronu kameralara kayıtlarını inceledikten sonra 2 kişiyi kovduğu ortaya çıktı. Başka bir kişinin ise aylık primleri kesildi. Çin basınına konuşan firma çalışanlarından biri, “Kameralar kesinlikle mahrem anları kaydediyor ama açıkçası, bu politikanın avantajları ve dezavantajları var” dedi.

Patrondan şaşırtan tuzak! Tuvalete gizli kamera yerleştirdi! - Resim : 2