Oryantal dansı yüzünden işinden olmuştu! İşte o spikerin yeni mesleği!

Sosyal medya hesabından paylaştığı ortanyal dansı yüzünden işinden kovulan spor spikeri Hande Sarıoğlu, yeni mesleğini böyle duyurdu.

Sosyal medya hesabından dans ettiği anları paylaştığı için işine son verildiği iddia edilen spor spikeri Hande Sarıoğlu Instagram hesabından dikkkat çeken bir atak yaptı.

Dans görüntüleri nedeniyle işine son verildiği iddia edilen spor spikeri Hande Sarıoğlu yeni mesleğini sosyal medya hesabına yazdı. Sarıoğlu, Instagram hesabında Spor Spikerliği‘nin yanına oryantal'i de ekledi.

Oryantal dansı yüzünden işinden olmuştu! İşte o spikerin yeni mesleği! - Resim : 1

Sarıoğlu daha önce konuya ilişkin, Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları üzerine uyardığını ifade etti.

İşte spiker Sarıoğlu’nun açıklamaları:

“Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vazgeçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. Daha dikkatli olmalısınız’ denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim. Kanalımı çok seviyorum, beni hiçbir şekilde mağdur etmedi. Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim.”