Arıza dizisinde bomba! İki başrol birden veda mı ediyor?

Pazar akşamlarının severek izlenen dizisi Arıza’da büyük şok yaşanıyor. Show TV'de yayınlanan dizisinin son bölümünde meydana gelen olaylara seyircinin tepkisi de eklenince iyice karıştı. İki başrol oyuncusu diziden ayrılıyor iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Arıza dizisinde bomba! İki başrol birden veda mı ediyor?

Arıza dizisinin son bölümü nefes kesti. Ancak akıllarda da büyük soru işaretleri bıraktı. Dizinin başrol oyuncuları olan Ali Rıza ve Halide karakterlerinin yaşadıkları izleyenlerde şok etkisi yarattı.

Arıza dizisinde de diğer tüm dizilerde olduğu gibi ayrılıkların yaşanması gündeme geldi.

Son bölümde izleyici, kaçırılan Halide’nin, Ali Rıza tarafından bulunacağına ve herşeyin de normale döneceğine inanıyordu. Ancak beklenmedik bir ters köşe durumu ortaya çıktı.

Ali Rıza, Halide’nin kaçırıldığı gemiyi buldu ve zorlu mücadele sonrası Halide’yi kurtarıyordu ki Halide’nin üzerine giydirilmiş olan bomba tüm dengeleri alt üst etti.

Ali Rıza, Halide’nin üzerine tuzaklanmış bombayı etkisiz ale getirmeye çalıştı. Hatta, Murtaza’yı arayarak ondan yardım istedi. Fakat Murtaza bombanın çok karmaşık olduğunu ve profesyonellerin bile bir şey yapamayacağını söyledi.

Arıza dizisinde bomba! İki başrol birden veda mı ediyor? - Resim : 1
ARIZA DİZİSİ SON BÖLÜMÜ BOMBA SAHNESİ

Halide’nin tüm ısrarlarına rağmen Ali Rıza, Halide’yi yalnız bırakmadı ve her ikisi de gözyaşları içerisinde birbirlerini sevdiklerini söyledi. Bombanın patlamasına sadece 2 saniye kala ise bölüm sona erdi.

Tüm bu gelişmelerin ardından da iki başrol oyuncusunun diziden ayrılacağı iddiaları gündemi sarstı. İzleyiciler de Show TV’ye tepki göstermiş durumda.

Arıza dizisinde bomba! İki başrol birden veda mı ediyor? - Resim : 2
ARIZA DİZİSİ SON BÖLÜM

 

Ancak ne yapımcı tarafından ne de İki başrolün sosyal medya hesaplarından konuya dair bir açıklama yapılmadı. Halide ve Ali Rıza’nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise Arıza yeni bölüm fragmanında belli olacak.