Pazar alışverişi pahalıya patladı! 385 bin TL’lik kayıp

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde pazar alışverişine çıkan kadın, içerisinde yaklaşık 220 bin lira değerinde altın ve 165 bin lirasının bulunduğu çantasının çalındığını ifade ederek emniyet birimlerine şikayette bulundu.

Pazar alışverişi pahalıya patladı! 385 bin TL’lik kayıp

Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde altın ve para dolu çantayı eve hırsız girer korkusuyla bırakamayan Seyhan Aral çantayı yanına alarak semt pazarına alışverişe çıktı. Aral’ın çantası alışveriş yaptığı esnada çalındı.

Kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalarak kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri yakalamak için çalışma başlattı. Üzüntüsünü ifade eden Seyhan Aral "Ev almak için biriktirdiğimiz paramızı, pazara giderken yanıma aldım. Alışveriş yaparken o esnada çantam biri kişi tarafından çalındı" İfadelerini kullandı.
 
Aral'ın eşi Enes Aral da emniyete gidip şikayetçi olduklarını belirterek : "Eşim, son zamanlarda mahallemizde hırsızlık olaylarının artmasından dolayı biriktirdiğimiz para ve altınları yanına almasının daha güvenilir olduğunu düşünmüş. Alışveriş yaptığı esnada da çanta maalesef çalınmış. Çantada 220 bin lira değerinde altın ve 165 bin lira vardı. Bir an önce o paranın bulunmasını tarafımıza iade edilmesini istiyoruz. Çok kötü durumdayız"​​​​​​​​​​​​ şeklinde konuştu.