Pegasus uçağında eğlendiren anlar! Pilot anonsu Azer Bülbül'ün "Çoğu gitti azı kaldı" şarkısıyla yaptı!

İstanbul-Adana seferini yapan Pegasus uçağının pilotu, anonsu Azer Bülbül'ün "Çoğu gitti azı kaldı" şarkısıyla yaptı. O anlar kamerayla kaydedilirken, Twitter'da paylaşılan videoda kısa sürede viral oldu.

Pegasus uçağında eğlence dolu anlar yaşandı. İstanbul-Adana seferinin bitmesine az bir süre kala, uçağın pilotu yolculara anonsu Azer Bülbül'ün çok sevilen "Çoğu gitti azı kaldı" şarkısıyla yaptı. 

Pilotun o görüntüleri viral oldu!

Bir yolcu tarafından pilotun Azer Bülbül şarkısıyla anons yaptığı anlar kayıt altına alındı. Twitter'da paylaşılan video kısa sürede yayıldı. Pilot anonsunda, ""Aynı Azer Bülbül'ün şarkısında olduğu gibi efendim. Yandık sevda ocağında, hep gül olsun kucağında, bu şehrin her sokağında aşkımızın izi kaldı. Çoğu bitti azı kaldı" sözleriyle yaptı.

Videonun devamında ise pilot, "Sesim güzel olmadığı için şarkıyı söyleyemiyorum maalesef, sesi güzel olan birisi varsa o söylesin" dedi. Twitter'da gündem olan video çok sayıda bbeğeni ve yorum aldı. Bir kullanıcı, "Yüzümüzü güldüren unsurlar o kadar azaldı ki, böyle küçücük sıcaklıklara gülen, güldüren yüzlere hasret kaldık. Keşke kanka olabilseydim bu pilotla" yorumunu yaptı.