Pelin Karahan'dan evliliğine dair çarpıcı açıklamalar! "Kadınlar sosyal medyadan eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu"

Ünlü oyuncu Pelin Karahan konuk olduğu bir Youtube programında evliliğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, "Bir ara kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu. Tuhaflar. Ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir. Ama Bedri çok kıskanç" ifadelerini kullandı.

Pelin Karahan'dan evliliğine dair çarpıcı açıklamalar! "Kadınlar sosyal medyadan eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu"

Oyuncu Pelin Karahan katıldığı Berfu Yenenler'in sunduğu Youtube programında evliliği hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. 2014'te Bedri Güntay ile dünyaevine giren ve 2 çocuk sahibi olan Karahan, üçüncü çocuğu istemediğini ifade etti. 

Pelin Karahan'dan evliliğine dair çarpıcı açıklamalar! "Kadınlar sosyal medyadan eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu" - Resim : 1

"EVLİLİK DÜZEN İSTER"

Evliliği hakkında konuşan oyuncu "Evlilik düzen ister. Bedri akşam eve gelince kapıyı benim açmamı, sabah da uğurlamamı istiyor. Ama bunu yapamıyorum, o an aklıma gelmiyor. Bu büyüme yetişme tarzıyla alakalı" ifadelerini kullandı.

2 çocuk sahibi olan Karahan, "Üçüncü çocuk istemiyorum. İki erkek evladım çok hareketli. Vicdan olarak onlara yetişemiyormuşum gibi geliyor. Bir de Bedri bazen çocuklaşabiliyor. 3 erkekle evde bazen anlaşılmadığımı hissettiğim anlar oluyor" dedi.

Pelin Karahan'dan evliliğine dair çarpıcı açıklamalar! "Kadınlar sosyal medyadan eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu" - Resim : 2

Karahan "Her şeyi annemle halletttiğim için hiçbir erkeğin maddi manevi varlığına ihtiyaç duymadım. Hep kendi paramı kazandım. Ama biri olunca erkeği ezip geçmemek lazım. Pohpohlamak lazım. Erkek de öyle erkekliğini hissediyor. Bunu unuttuğun zaman dengeler şaşıyor." diye konuştu.

Pelin Karahan'dan evliliğine dair çarpıcı açıklamalar! "Kadınlar sosyal medyadan eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu" - Resim : 3

"KADINLAR EŞİME SOSYAL MEDYADAN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI GÖNDERİYORDU"

Pelin Karahan sözlerine "Bir ara kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu. Tuhaflar. Ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir. Ama Bedri çok kıskanç" diye devam etti.

Pelin Karahan'dan evliliğine dair çarpıcı açıklamalar! "Kadınlar sosyal medyadan eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu" - Resim : 4