İşte etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı

Pençe Harekatı kapsamında, Irak kuzeyi Metina bölgesine düzenlenen hava harekatında 8 terörist daha etkisiz hale getirildi. Ayrıca Pençe-2 Harekatı kapsamında tespit edilen 3 PKK’lı terörist düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

İşte etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada Irak kuzeyi Metina bölgesine düzenlenen hava harekatıyla PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedeflerin vurulduğu, 8 teröristin daha etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Pençe Harekâtı ile koordineli olarak, Irak kuzeyi Metina bölgesine düzenlenen hava harekâtıyla PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler vuruldu, 8 terörist daha etkisiz hale getirildi.#MSB #TSK pic.twitter.com/zqYcLuo0oJ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-2 Harekatı kapsamında tespit edilen 3 PKK’lı terörist düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildi. 27 Mayıs tarihinden bu yana Pençe Harekatı’nda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısının 71 olduğu ifade edildi.

 

 27 Mayıs tarihinden itibaren Irak kuzeyinde toplam 174 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.