Pendik'te korku dolu anlar! O mahallede oturanlara kabusu yaşattı!

İstanbul Pendik'te dün akşam saatlerinde yürüyen bir kadın, yerden aldığı taşlarla park halindeki araçların camlarını ve aynalarını kırdı. Olayı gören, araç sahipleri kadına müdahale etmeye çalışırken, yaklaşık 10 aracın zarar gördüğü öğrenildi. İşte detaylar...

Pendik'te korku dolu anlar! O mahallede oturanlara kabusu yaşattı!

İstanbul Pendik'te dün akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. 

YERDE TOPLADIĞI TAŞLARLA PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA SALDIRDI!

Olay dün saat 19.30 sıralarında Pendik Velibaba Mahallesi'nde meydana geldi. Dengede olduğu iddia edilen bir kadın, yolda yürürken yerde topladığı taşlarla park halindeki bir hafif ticari araç ve otomobillerin camları kırıldı.

Pendik'te korku dolu anlar! O mahallede oturanlara kabusu yaşattı! - Resim : 1

ARAÇ SAHİPLERİ ŞİKAYETÇİ OLDU!

Araçlara taşla vurarak zarar veren kadın otomobillerin aynalarıyla sileceklerini de kırdı. Bağırarak ilerleyen kadının bir otomobil sahibini aşağı inerek durdurmaya çalıştı. Araç sahibi ve kadın arasında tartışmalar yaşandı. Kısa bir süre sonra mahalle sakinlerinde olay yerine geldi.  Araç sahipleri, meydana gelen maddi hasar sonrası polise şikayetçi oldu.

Olay yerine gelen polis birimlerinin bedenini almak üzere polisi götürdü. Kadının yerden aldığı taşlarla araçlara zarar verdiğini anladı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Pendik'te korku dolu anlar! O mahallede oturanlara kabusu yaşattı! - Resim : 2

"TAŞLAR ARABANIN İÇİNDE DURUYOR"

Hafif ticari aracı zarar gören Eray Tümen, "Dün akşam saat 19.30 civarlarında bir bayan aşağıdan başladı. Tek tek araçlarını camlarını kıra kıra aşağı kadar gitti. Yaklaşık 11-12 araca zarar verdi. Yoldan taş toplayıp 4-5 kere vura vura camları zaten patlıyor. Taş da arabanın içinde duruyor 15 bin liraya yakın zararımız var. Sadece ben değil birçok vatandaşın zararları var." diye konuştu.

"ESKİDEN ÇÖP KONTEYNERLERİNİ DEVİRİYORDU"

Mahalle sakini Volkan Altaş, "Bu hanımefendi bizim mahallede oturuyor. Sürekli gündüz gece demiyor, bizim 3 aracımız var burada. Biz burada duruyor bize dubaları fırlatıyor. Eskiden çöp konteynerlerini deviriyordu. Şimdi araçlara vurmaya başladı. Bayan diye seslenmiyoruz ama den ulaşıp sağlık Sorunun olması gereken yardımın arzusu " dedi. Bir esnaf ise, "Bundan 1 ay önce de oldu. Müşterimizin dikiz aynasını parçalamıştı. Dün akşam 7 civarında kadın yukarıda 6-7 araç dikiz aynasını camını parçalamıştı. Polis geldi hasar var araçlarda. Araç sahipleri geldi şikayetçi oldular" dedi.