Performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı… Fenerbahçe’de ayrılık var! Yıldız futbolcu kiralık gidiyor! İşte yeni takımı

Samsunspor Kulübü, Fenerbahçe forması giyen Burak Kapacak’ı kiralamak için resmi temaslara başladı.

Performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı… Fenerbahçe’de ayrılık var! Yıldız futbolcu kiralık gidiyor! İşte yeni takımı

Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz ve Mert Müldür’ü kadrosuna kattı Fenerbahçe son olarak Miha Zajc’ın sözleşmesini ise 3 yıl uzattı.

Performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı… Fenerbahçe’de ayrılık var! Yıldız futbolcu kiralık gidiyor! İşte yeni takımı - Resim : 1

RESMİ TEMASLARA BAŞLADI

Sarı lacivertli takımda transfer çalışmaları sürerken takımdan gidecek isimler de belli olmaya başladı. Bu kapsamda sarı lacivertli ekipte ilk 11’de düşünülmeyen Burak Kapacak’a talip çıktı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Samsunspor, 23 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için Fenerbahçe ile resmi temaslara başladı.

Performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı… Fenerbahçe’de ayrılık var! Yıldız futbolcu kiralık gidiyor! İşte yeni takımı - Resim : 2

BURAK KAPACAK'IN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe’nin 2021 yılında Bursaspor’dan kadrosuna kattığı Burak Kapacak için 1 milyon 350 bin euro bonservis bedeli ödemişti.

Transfermarkt’a göre değeri 900 bin euro olarak gösterilen Burak, sarı lacivertli formayla çıktığı 8 maçta gol ve asist katkısı yapamadı.