Performansıyla parmak ısıtıyor! Enner Valencia'dan yeni sözleşme için çarpıcı sözler!

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia takımdaki geleceği hakkında konuştu. Valencia sarı lacivertlilerle sözleşme uzatma görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "Bir anlaşmaya varılmasını umuyorum" dedi.

Performansıyla parmak ısıtıyor! Enner Valencia'dan yeni sözleşme için çarpıcı sözler!

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçında yarın İspanyol ekibi Sevilla ile karşı karşıya gelecek.  Ramon Sanchez-Pizjuan Stadı'nda, TSİ 23.00'te başlayacak mücadeleyi Fransız hakem François Letexier yönetecek.

Maç öncesi Fenerbahçe teknik direktörü Jesus ve Enner Valencia, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ

Sarı lacivertli kulüple devam eden sözleşme görüşmelerine değinen Valencia, "Kulüple görüşmeye devam ediyoruz. Bir anlaşmaya varılmasını umuyorum" dedi.

Performansıyla parmak ısıtıyor! Enner Valencia'dan yeni sözleşme için çarpıcı sözler! - Resim : 2

"ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORUZ"

Sevilla maçı hakkında değerlendirme yapan Valencia şunları söyledi:

"Zor bir maç olacağını biliyoruz çünkü güçlü ve tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Biz de kalitemizi biliyoruz, son dönemdeki oyunumuzu biliyoruz. Zor bir maç olacak ama elimizden geleni yapacağız. Şükürler olsun iyi bir sezon geçiriyoruz takımla birlikte. Şimdi Avrupa'da bir maça çıkacağız. Farklı bir turnuva ama her zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz"

VALENCİA'NIN PERFORMANSI

Fenerbahçe formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Velancia, attığı 26 golün yanı sıra 4 asist yaptı.Öte yandan Fenerbahçe formasıyla 100 maça çıkan Valencia 52 gol attı, 14 asist yaptı.